Myytävänä

Seuraavat tuotteet ovat tilattavissa toimituksesta. Hintoihin lisätään postimaksu. Tilaukset soittamalla puhelimella maanantaisin ja torstaisin virka-aikaan numeroon 03 3611 252 (Pekka Kärkkäinen) tai sähköpostilla tilaukset(at)adventtikirkko.fi.

Huom! Nykyaika-lehden kestotilaushinta 89 € (2017). Raamatun Sanoman kestotilaushinta 39 € (2017).

100 hartausideaa lapsiperheille

Karen Holford

 

Etsitkö uusia ideoita perhehartauksiinne? Tässä sata uutta tapaa tehdä hartaushetkistä ikimuistoisia! Tärkein lahja, jonka voimme lapsillemme antaa, on halu rakastaa Jumalaa ja palvella häntä. Haaste, jonka edessä nykyvanhemmat kamppailevat enemmän kuin koskaan ennen, on löytää päivittäin aikaa yhteisiin hartaushetkiin. Tämän kirjan kirjoittaja haluaa vastata tähän haasteeseen ainakin siltä osin, ettei vanhempien tarvitse enää käyttää aikaansa ideoiden metsästykseen. 136 sivua.

Hinta 22 €.

 

Ettemme unohtaisi

George R. Knight

 

George R. Knightin puhutteleva, ajatuksia herättävä ja kiehtova hartauskirja nyt suomeksi! Kuvaus maailmanlaajuisen adventtikirkon syntyhistorian tärkeimpien ihmisten henkilökohtaisista kokemuksista, jotka heräävät eloon aivan uudella tavalla. Kirja on katsaus Jumalan tekoihin. Menneisyys, nykyisyys ja tulevaisuus kietoutunut toisiinsa tässä historian syväluotauksessa. Ehdoton helmi! 384 sivua.

Hinta 45 €.

 

Sapattilaulu: Psalmi 92

Richard M. Davidson

 

Jos olet koskaan miettinyt kysymystä onko sapatti evankeliumia, Vanhan testamentin selitysopin tunnustettu asiantuntija Richard M. Davidson vastaa ”Kyllä!” Mielenkiintoinen matka sapatin todelliseen olemukseen Psalmin 92 välityksellä. Ihmisten teot päättyvät, Jumalan teot alkavat. Sapatti on lahja sapatin Herralta, Jeesukselta. 136 sivua.

Hinta 20 €.

 

Matka läpi Uuden testamentin

Ken Wade

 

Mitä Jeesus oikein tarkoitti puhuessaan neulansilmän läpi menevästä kamelista? Mikä oli sitä roskaa Paavalille? Ken Wade avaa koko Uuden testamentin lyhyesti ja ytimekkäästi. Kirja piirtää lukijan silmien eteen Uuden testamentin kirjoittajien perusteemat ja opetukset. Se on yhteenveto kaikesta, mitä ensimmäiset kristityt kirjoittivat Jeesuksesta ja seurakunnasta. 158 sivua.

Hinta 22 €.

 

Armon tyttäriä

Trudy J. Morgan-Cole

 

Raamattu on täynnä Jumalalle uskollisia naisia. Tämä kirja on kertomus heidän kokemuksistaan, rohkaisuksi kaikille uskonsisarille. Suosittu teos! 128 sivua.

Hinta 18 €.