Notice: Kutsuttu luokan WP_Widget metodi kantaluokassa Jetpack_Post_Views on vanhentunut versiosta 4.3.0 lähtien! Käytä sen sijaan metodia
__construct()
. in /home/www/sand.nykyaika.fi/html/wp-includes/functions.php on line 3948
Newboldissa mahdollista suorittaa pastoraaliteologian tohtorin tutkinto

Newboldissa mahdollista suorittaa pastoraaliteologian tohtorin tutkinto

0

Newbold College tarjoaa vuonna 2018 mahdollisuuden aloittaa pastoraaliteologian tohtorin tutkinnon suorittaminen (Doctor of Ministry, D.Min.) yhteistyössä Andrewsin yliopiston (USA) kanssa.

Tutkinnossa erikoistutaan etniset ja kulttuuriset rajat ylittävään lähetys- ja pastoraalityöhön. Ohjelmaan pääsee mukaan vain tänä vuonna ja opintoja tarjotaan 21.5. alkaen kesäkuun alkupuolelle asti. Opintoja suoritetaan intensiivikursseina vuosina 2019, 2020 ja 2021, joita seuraa tutkimusjakso ja väitöskirjan kirjoittaminen.

”Uskomme, että tämä Andrews-yliopiston tohtorinarvo, jota tarjotaan Newbold Collegessa, tulee antamaan pastoreillemme mahdollisuuden kasvaa hengellisesti ja ammatillisesti. Se antaa pastorin työssä mahdollisuuden yhä tarkempaan havainnointikykyyn kulttuurillisissa seikoissa. Seurakunnanjäsenet tulevat huomaamaan, että heidän pastorinsa ovat käyneet nämä edistykselliset opinnot läpi tavoitteenaan palvella seurakuntiaan yhä paremmin”, sanoi John Baildam, Newbold Collegen rehtori.

Hakemukset tulee lähettää 16.3. mennessä. Lisätietoja kannattaa tiedustella niin pian kuin mahdollista osoitteesta: emailingvspoljar@newbold.ac.uk tai soittamalla numeroon: +44 (0)1344 407 423.

Lisää tietoa asiasta löydät myös osoitteesta: http://www.newbold.ac.uk/doctor-of-ministry

 

Kerro kaverille

Kommentointi on suljettu.